Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić


srijeda, 11. lipnja 2014.

Ženi puklo srce trčeći za humanitarnom pomoći!


Pretpostavljam da građani neće odustati od prikupljanja pomoći za ugrožene u BiH ukoliko se odgovorni uozbilje i drugačije malo organiziraju u smislu podjele humanitarne pomoći. Smrtni slučaj koji se desio u naselju Nemila primjer je koliko smo taoci debila koji haraju podjelom humanitarne pomoći. Nesrećna žena preminula je „trčeći“ za humanitarnom pomoći koja uopće nije bila upućena u njeno selo. Naime, prema riječima sagovornika (identitet poznat autoru snimka), bio je to uobičajeni način odgovornih kako da je se „riješe“.
Naknadno saznajem da se radi o majci četvoro djece,najmlađe 9 mjeseci.
Već smo imali jedno svjedočenje kako grupa ljudi koja je pomogla oko izbora predsjednika mjesne zajednice Lužić Nijaza danas mešetari Nemilom. Dakle isti oni koji su i za vrijeme rata radili isto, a danas samo ojačani svojim potomcima, pripadnicima vladajuće oligarhije. Ovog puta poslušajte audio izjavu i uvjerite se sami.


Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi