Blog je pokrenut 17 oktobra 2012.god. s ciljem da se upozori na mnoštvo nezaposlenih i onih koji žive na rubu preživljavanja. Dvije godine poslije "trideset drugi vijećnik"je dostigao veliki broj čitalaca čije tekstove nerijetko prenose i razni bh portali. Teme su proširene, a blogu su se pridružili slobodni, misleći građanski aktivisti koji će govoriti o društvenim problemima koji tište građane ovog grada, kantona i države. Autor bloga: Muhamed Pivić

nedjelja, 15. lipnja 2014.

Dijaspora šalje pomoć direktno u ruke nastradalim građanima BiH!

Naši građani koji žive i rade u dijaspori šalju pomoć kamionima i kombi vozilima na adrese rodbine, prijatelja, komšija. 

Pošiljalac odlučuje o načinu i krajnjem korisniku humanitarne pomoći a Feriz Amela je samo jedna od bh građanki koja vrši distribuciju. Pomoć je stigla i do vojne kasarne u Zenici u kojoj je smješteno oko 150 osoba. Isporučena je uredno tako što je prethodno zaprimljena u Skladište robnih rezervi Općine Zenica.

Amela na svom fejsbuk profilu zahvaljuje Editi Šehović, Hamidu Pervanić i bezimenom prijatelju(koji je već učestvovao u donacijama) koji su poslali ove donacije i omogućili jednu pristojnu pomoć za osobe ugrožene u poplavama na području općine Žepče.

Pogledajte video:


Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi